Despre noi

Suntem o companie  tanara infiintata in 2007, formata din tineri ambitiosi si cu multa imaginatie, de aceea va garantam un eveniment unic in felul sau. Decorul va fi aliniat noilor tendinte de moda din acest domeniu dar si adaptat in functie de personalitatea si dorintele dumneavoastra. Echipa agentieevenimente.ro va ofera solutii complete de decorare pentru evenimente  la cele mai inalte standarde.
Perseverenta in a creiona evenimente ce se remarca prin rafinamentul si eleganta extatica, perfectionarea continua a echipei, deschiderea spre nou, preocuparea pentru armonizarea ofertei sale cu cerintele pietei, corespunzator tendintelor in domeniu, au facut ca Agentia sa-si gaseasca cu rapiditate locul pe piata de profil. 
Cele mai frumoase evenimente sunt realizare combinad flori cu baloane , fier forjat nobil cu tulle, accesorii de mireasa cu rochii elegante, flori din baloane cu tulle si verdeata, pietre colorate cu marturii delicioase, baloane cu heliu si pahare inscriptionate baloane jumbo si artificii pentru incantarea invitatilor.